Yeni Başlıklar

Erbakan 9 Yıl Önce: "Suriye'yi işgal edecekler sonra ki hedef Türkiye!"


Prof. Dr. Necmettin Erbakan 2003 yılında hepimizi uyarmış: 'Yahudi lobisinin etkisinde olan Haçlı-Siyonist ittifakı, Arz-ı Mev'udu İsrail'e katma Planı çerçevesinde Suriye'nin derhal işgal edilmesini istiyor' 

 Erbakan 9 Yıl Önce: "Suriye
Ehlibeyt Haber Ajansı ABNA- Milli Görüş Lideri merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan ebediyete irtihal etti ama yıllar önce söylediği sözlerin gerçekliği bir bir ortaya çıkmaya devam ediyor.
Prof. Dr. Necmettin Erbakan, 2003 yılında Saadet Partisi Ankara İl Başkanlığı'nda düzenlediği haftalık basın toplantısında dış meseleleri ele aldığı konuşmasında bugün Suriye'de yaşanılan hadiseleri ele almış ve 9 yıl öncesinden hem Ak Parti hükümetini hem ülke insanlarını hem de tüm dünya insanlığını uyarmış, Suriye, Mısır ve ileride nihai hedef olarak Türkiye'nin Arz-ı Mev'udu İsrail'e katma Planı çerçevesinde ele geçirilmek istendiğini söylemişti.
İsrail'in bu çerçevede Suriye'yi işgal edip yumuşak lokma haline getirmek suretiyle yutmayı amaçladığını söyleyen Milli Görüş'ün yeri doldurulamayan Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan, Ak Parti hükümetine seslenmiş ve Türkiye'nin hızlı bir felakete götürüldüğünü belirtmişti.
İşte Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın basın toplantısından notlar:
YAHUDİ LOBİSİ SURİYE'NİN İŞGAL EDİLMESİNİ İSTİYOR
Bir süre önce, Amerikan Temsilciler meclisi "Suriye'yi Cezalandırma Yasasını" onayladı. Yasa 4'e karşı 398 oyla kabul edildi. Dört karşı oy kullanan temsilciler, "Suriye hakkında ileri sürülen iddiaların doğru ve gerçekçi olmadığı"nı savunurken, Yahudi lobisinin etkisinde olan Haçlı-Siyonist ittifakı, Suriye'nin derhal işgal edilmesini istiyordu.
Irak'ın işgali için ortaya atılan uydurma, yalan gerçeklerin benzerleri şimdi Suriye için söylenmektedir. Güya Suriye Filistinli terörist (!) grupları ve Irak'taki teröristleri destekliyormuş, Suriye, Arapları Amerika'ya karşı kışkırtıyormuş.
BİZ YILLARDIR MİLLETİMİZİ UYARIYORUZ
Biz Milli Görüşçüler, yıllardan beri Amerika'nın İsrail'in asırlık hedeflerine hizmet ettiğini, tek kutuplu bir dünya olmanın imkânlarını kullanarak İsrail'in "Arz-ı Mev'ud" politikasının gerçekleştirilmesine yardım ettiğini, Amerikan müdahalesinin, Filistin, Afganistan, Irak'la sınırlı olmadığını, sırada Suriye, İran, Suudi Arabistan, Mısır ve Türkiye'nin bulunduğunu söylemekteyiz.
Uykuda olanlar veya işbirlikçiler, bu sözlerimizi hep, "Komplo teorisi" şeklinde itham ettiler. İşte şimdi "Takke düştü, kel göründü"
***
ABD -- İNGİLİZ VE İSRAİL ÜÇLÜSÜ MEZHEP ÇATIŞMASI ÇIKARMAK İSTİYOR
AKP hükümeti bu çok yanlış, dış politika anlayışı ve uygulaması sebebiyle, Müslüman ülkelerde ve öncelikle Arap âleminde, Türkiye aleyhine bir hava süratle gelişmektedir.
Türkiye, Amerika ve İsrail'le birlikte, Irak'ı parçalamak ve bir bölümünü işgal etmekle, Amerika, İngiliz, İsrail üçlüsünün Ortadoğu planlarına destek olmakla suçlanıyor. Bugün apaçık ortaya çıkmıştır ki, sözüm ona dost ve müttefik Amerikalı, İngiliz ve İsrailliler, İslam âlemindeki bütün etnik ve mezhep kesimlerini birbirleri aleyhine kışkırtmaktadırlar. Bu kışkırtmalardan Türkiye'de hissesini almaktadır.
SURİYE, IRAK'IN AKIBETİNE UĞRAMAMAK İÇİN SESSİZ KALIYOR
Bütün bunlar olurken;
Suriye ordusunu alarm'a geçirdiği halde hiçbir karşılık vermemekte ve olayı diplomatik yolla çözmeye çalışmaktadır.
Sebepler:
- İsrail karşısında güçsüzdür ve yenilmeyi göze alamamaktadır.
- ABD'nin bir bahane aradığını bilmekte, bunu da ona vermek istememektedir.
- Irak'ın akıbetine uğramak istememektedir. Kısacası Kum fırtınası geçene kadar kendini devesinin altında korumaya çalışmaktadır.
NİHAİ HEDEF ARZ-I MEV'UD VE 2. SEVR
Dış mihraklar bir yandan Arz-ı Mev'udu adım adım İsrail'e katmak için çalışırken, öbür yandan da Türkiye'mizi güçsüzleştirmek, (mazaallah) yumuşak lokma haline getirip bölmek, 2. Sevr'i uygulamak için ellerinden gelen her türlü gayreti göstermektedirler.
VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ

Yazar Hakkında

Hiç yorum yok:

Yorum Gönderin