Fecr Vakti. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Haberler

Pages

Yeni Başlıklar


Suriye’nin selefi din adamlarından Abdullah Et Temimi, İsraillilerin yanında bir konum elde etmek ve değer kazanmak için Seyyid Hasan Nasrallah’ın öldürülmesi için ödül koyduklarını açıkladı!

Selefi - Vahabiler bunu da yaptı!

Ehlibeyt Haber Ajansı ABNA- Suriye’nın Humus kentindeki camilerin birinde imamlık yapan “Abdullah Et Temimi, adlı selefi – vahabi din adamı, İsrail Kanal 2 televizyonuna verdiği röportajında İsrail devletini överek İsrail’e karşı her türlü düşmanlığı yalanlayarak şunları söyledi: “Vahabiler ve İsrailliler arasında hiçbir zaman düşmanlık olmadı ve olmayacaktır. Onlar ortak bir cephede savaş halindedirler.”
Bu selefi – Vahabi sözde din adamı Lübnan Hizbullah hareketi lideri Seyyid Hasan Nasrallah’a karşı nefret ve düşmanlığını izhar ederek İsraillilerin yanında bir konum elde etmek ve değer kazanmak için Seyyid Hasan Nasrallah’ın öldürülmesi için başına ödül koyduklarını açıkladı!
Bilindiği gibi başta Suudi Arabistan Selefi – Vahabileri olmak üzere vahabiler yıllardır İsrail’le işbirliği yapmaktadırlar. İşbirliklerindeki en büyük amaçları Yemen, Bahreyn, Irak ve Pakistan başta olmak üzere yeryüzündeki mazlum Müslümanları hedef alarak onlarla savaşmak.
Aşırı radikal Selefi – Vahabiler olağanüstü maddi kaynaklarla İsrail ve Amerika’nın hedefleri doğrultusunda Bahreyn ve Yemen başta olmak üzere bölgede mazlum Müslümanlara kan kusturmaktadır. Bu doğrultuda şu anda Bahreyn’de asker bulundurmakta Suriye’de ise silahlı grupları destekleyerek maddi ve askeri teçhizat bakımından katkıda bulunmaktadırlar.    
"Şehidlerin mesajı şudur: İslami bağımsızlık, İslami ve kararlı duruş, düşman karşısında eriyip gitmemek, düşmandan korkmamak, düşmanın içi kof gücünü ciddiye almamak, kendine güven ve hayatın tüm boyutlarında Allah’a tevekkül etmeyi öğrenmektir."
(İslam İnkılâbı Rehberi Ayetullah el-Uzma Seyyid Ali Hamenei)